Borsod megye rendezvényei

 

Két iskolában voltunk HELYBEN MARADUNK!-előadás sorozatunkkal (Hidasnémetiben, Sajókazán) és  egy gimnáziumban voltunk az ÁRH hét kapcsán. A gimiben több osztály tanulóval ÁRH kérdőívet töltettünk ki, valamint helyi aktív állampolgárságról beszélgettünk a diákokkal. Szept. 22-én szerdán Miskolcon a  Sportcsarnok előtt az Európai Autómentes Nap-on állítottunk ÁRH sátrat, ahol a nap folyamán számos vetélkedő, ismeretterjesztő stand, valamint ingyenes lakossági egészségügyi szűrés mellett az állampolgári részvételről tettek sokan bizonyságot a Critical Mass rendezvényen. A sok érdeklődő kérdőíveket is kitöltött, miközben a Komlóstetői  Kerékpáros Sport Klub  versenyeket szervezett.

Szept. 25-én az Avasi Búcsún az AVASI KÖZÖSSÉGEK is standolt az egyik sátorban. Az ÁRH  kapcsán a közbizalom helyzetét mértük, és folytattuk a településrésznek az Avasi Közösségek bemutatását. Szórólapozás, kérdőívezés, és gyerek totó várta az asztalunkhoz látogatókat. A totóban az Avas múltjáról, nevezetességeiről állítottunk össze kérdéseket, amit ha sikeresen kitöltöttek a helyi emberek, kis ajándékokat kaptak.

Dialóg Egyesület

Copyright © 2011-2019 Állampolgári Részvétel Hete. Minden jog fenntartva. Tervezte és fejlesztette: Civil Kollégium Alapítvány.

Lépj be a már meglévő Facebook regisztrációdon keresztül

vagy    

Elfelejtetted a jelszavadat?

Create Account