Kedves ÁRH szervezkedők!

Érkezünk a friss ropogós hírekkel:

Programok: 119 program a részvételről és fenntarthatóságról az ÁRH oldalán! Köszönjük mindenkinek az elhivatott szervezkedést (most jön majd a java J) – http://reszvetelhete.hu/esemenyek/

Az oldalon folyamatos munka zajlik a kereső optimalizálásán, a térképes megjelenítésen, egyéb fejlesztéseken és letisztításokon (ezért is köszönet!)

Online kérdőív: A netPublika Alapítványnak köszönhetően elkészült az ÁRH online kérdőíve, ahova erről az oldalról juthattok el: http://www.netpublica.hu/arh/, vagy ezen a direkt linken: http://www.netpublica.hu/arh/vetel8.php, vagy a http://reszvetelhete.hu oldalon a jobboldali menüben. Osszátok-szorozzátok, töltsétek buzgalommal! (egy gépről újat a böngésző bezárása és megnyitása után lehet tölteni – teleházban, iskolában, intézményben stb.)

Sajtóanyag: elkészült az első körös sajtóanyag, ez az alapvetéseket tartalmazza, hamarosan készülnek újak, amelyek a helyi programokból is szemezgetnek. Ha használhatónak érzitek, használjátok, vagy formáljátok saját képetekre J

Itt letölthetitek (alul) http://reszvetelhete.hu/csatlakozz/, vagy kattintsatok ide, és rögtön érkezik. Itt további sajtónak való szösszeneteket találtok: http://reszvetelhete.hu/sajtonak/

PR anyagok: csütörtök délig megpróbálunk feladni mindent, így a jóslatok alapján péntekre meg is érkezhetnek. Ha ez késő, plakát, lufi és néhány tavalyi miegymás vételezhető a Corvin téren (cím alul).

Bízunk benne, hogy jól haladnak az előkészületek és a toborzás, máris sokan erősítgetjük egymás programjait a Facebookon is (tedd fel te is eseményed!), illetve alakul a kommunikáció a közös oldalon is https://www.facebook.com/reszvetelhete.

Az időjárásról is egyre biztatóbb jóslatok érkeznek!

HajrÁRH!

A főszervezők

Tags:

Copyright © 2011-2019 Állampolgári Részvétel Hete. Minden jog fenntartva. Tervezte és fejlesztette: Civil Kollégium Alapítvány.

Lépj be a már meglévő Facebook regisztrációdon keresztül

vagy    

Elfelejtetted a jelszavadat?

Create Account