Amint arról már sokan értesültetek, idén két online kérdőívet is terjesztünk. Az  egyik természetesen a megszokott éves felmérésünk és a  papíralapú klónja. A másikat egy szerencsés együttállás folytán a neves Barrett Intézettel együttműködve kezdeményezzük. A „Nemzeti Érték Felmérés” az adott ország lakói számára legfontosabb értékekre kíváncsi, továbbá arra, hogy az emberek milyen értékeket szeretnének előrehelyezni a jövőben. A rendkívül alapos és letisztult feldolgozás után így érzékelhetővé válnak a jelen kulturális változásai és irányai, amely formálhatja a párbeszédet, a részvételt, a fenntarthatóságot. A Barrett Intézet tagjai most dolgoznak a fordításokon, illetve ők fogják az online platformot kialakítani, az eredményeket feldolgozni.

További infót és a kérdőíveket itt találjátok:

Az ÁRH kérdőív a részvételről
http://www.netpublica.hu/arh/vetel8.php

Nemzeti Értékek Felmérés
http://reszvetelhete.hu/csatlakozz/nemzeti-ertekek-felmeres/

A Nemzeti Infokommunikációs Zrt. csatlakozásával további lehetőségetek van az online részvételre az ÁRH égisze alatt. A bevándorláspolitika egészen bizonyosan egyre markánsabb üggyé válik Magyarország vonatkozásában is, így annak alakítása, segítése, a bevándorláshoz kapcsolódó attitűdök feltérképezése közös ügyünk!

Ti egyetértetek hazánk jelenlegi bev

Tags:

Copyright © 2011-2019 Állampolgári Részvétel Hete. Minden jog fenntartva. Tervezte és fejlesztette: Civil Kollégium Alapítvány.

Lépj be a már meglévő Facebook regisztrációdon keresztül

vagy    

Elfelejtetted a jelszavadat?

Create Account