Miskolc – Többek között Filmes műhely, Közéleti Kávézó várja az érdeklődőket pénteken.

Avasi Arcok címmel utcai akciót szervez a Dialóg Egyesület szeptember 28-án (pénteken) délután 5 órakor az avasi őstermelői piacon, a posta mellett. Az Avasi Közösségek program egyik eseménye az Állampolgári Részvétel Hete országos rendezvénysorozat egy programpontja is egyben, mindkét esemény az állampolgári részvétel fontosságára, a cselekvés erejére irányítja a helyiek figyelmét.

Az akció alkalmával a helyi gyerekeket célzó ifjúsági mentorprogram és filmes műhely, a három bérház lábazatát megújító közösségi festések, az önkéntesség témáit egy kiállítás foglalja össze.

Fél 6-tól az avasi közélet iránt érdeklődőknek szerveznek Közéleti Kávézót, ahol a helyi hírek, az avasi nyilvánosság, a média szerepe kerül a középpontba. A gyerekek utcai akciót szerveznek, hogy felhívják a járókelők figyelmét a közösségbe tartozás fontosságára.

Zárásként a fiatalok filmes műhelyének kisfilmjeit vetítik fél 8-tól, így teremtve lehetőséget a helyi kezdeményezések megmutatásának az Avason élők számára.

Tags:

Copyright © 2011-2019 Állampolgári Részvétel Hete. Minden jog fenntartva. Tervezte és fejlesztette: Civil Kollégium Alapítvány.

Lépj be a már meglévő Facebook regisztrációdon keresztül

vagy    

Elfelejtetted a jelszavadat?

Create Account