A Salgótarjáni Ifjúsági Irodában 2012. szeptember 27-én 14:30-kor történt egy kerekasztal beszélgetés civil szervezetek képviselőivel – Félegyházi Évával, a Tarjáni Szabadidősport Klub elnökével, Varga Emőkével, a Salgótarjáni Önkéntes Állatvédők tagjával, valamint Marok Kittivel, városi diákönkormányzat elnökével. Az iroda csatlakozott az Állampolgári Részvétel Hete országos programhoz, így adva lehetőséget ezeknek az egyesületeknek, hogy a középiskolások megismerhessék munkájukat.
A civil szervezetek meséltek alakulásukról, eddigi munkájukról és azokról a távoli tervekről, melyekben szívesen várják a fiatalok csatlakozását. Sok új, fontos információt megtudtunk a Salgótarjáni Önkéntes Állatvédőkről, akik folyamatosan képzik magukat, így vállalva egyre nagyobb szerepet a rendőrségi munkába, amikor állatkínzásról van szó.
A beszélgetéshez csatlakozott a 72 óra kompromisszumok nélkül program egyik koordinátora, aki ismertette, hogy miben kéri a fiatalok segítségét a 2012. október 11-14 között tartandó programban.
A középiskolások kérdésekkel és további ötletekkel fordultak az egyesületek tagjaihoz, és letették a hosszabb távú közreműködés alapjait.

Tags:

Copyright © 2011-2019 Állampolgári Részvétel Hete. Minden jog fenntartva. Tervezte és fejlesztette: Civil Kollégium Alapítvány.

Lépj be a már meglévő Facebook regisztrációdon keresztül

vagy    

Elfelejtetted a jelszavadat?

Create Account