ÁRH Krónika – Szekszárd

2011. szeptember 25. kedd

Idén kegyes hozzánk az időjárás, ma is gyönyörű szép időben pakolhattunk ki, készülődhettünk a bemutatkozásokra.

14 órakor Pócs Margit civil referens köszöntötte a nap szereplőit. Ő vállalta fel a moderátor szerepét a programsorozat idejére. A kedd a Könyvtári Nap lett. Idén is kitelepült az Illyés Gyula Megyei Könyvtár. Hoztak ingyenes kiadványokat és szóróanyagot az októberi programjaikról az érdeklődőknek, és egy nagy ajándékot, az olvasást szeretőknek. Aki ma ellátogatott a Garay térre a Könyvtár asztalához, az kapott egy matricát, amivel fél áron iratkozhat be a Könyvtárba. Többen is megfordultak a Könyvtár munkatársánál, reméljük, sokan igénybe tudják venni ezt a kedvezményt

Kedden is több civil szervezet mutatkozott be: Mentálhigiénés Műhely, az Ifjú Szív Táncegyüttes, a Clark Ádám Flottilla, Civil Információs Centrum, RÉV Szenvedélybeteg Segítő, Zöldtárs Alapítvány, Micimackó Családi Napközi, Esőmanók Tolna Megyei Autista Gyermekekért Közhasznú Alapítvány. Micimackó munkatársaival színezhettek, rajzolhattak a gyerekek, játszottak és nagyon jól érezték magukat. Rév Szenvedélybeteg Segítő asztalánál minden fiatal és örök ifjú tetkót készítethetett magának. Nagy volt a választék, és az érdeklődés is! Persze ezek a tetoválások csillámmal és ragasztóval készültek, tehát egy idő után lemosódnak. Addig viszont nagyon szép díszek!

Mindezen idő alatt, folyamatosan zajlott a kérdőívek kitöltése, valamint az állampolgári vélemények, hozzászólások gyűjtése. Szépen gyűlnek a vélemények, javaslatok!

Az önkénteseink lelkesen invitálták az embereket a kérdőív kitöltésére, véleménynyilvánításra.

16:00 órakor a téren örömtáncot tanultunk. A tegnapi táncosok lelkesen riszáltak, hajladoztak, és nagyon jól érezték magukat.

17:30 órakor kezdődött a Mozgássérültek Tolna megyei Egyesületének a nagytermében Szél Bernadett előadása a Fenntartható családokról.

Bernadett előadása a családokról, egy családias beszélgetésbe ment át, a jelenlévőknek nagyon markáns véleménye volt a témával kapcsolatban.

Tags:

Copyright © 2011-2019 Állampolgári Részvétel Hete. Minden jog fenntartva. Tervezte és fejlesztette: Civil Kollégium Alapítvány.

Lépj be a már meglévő Facebook regisztrációdon keresztül

vagy    

Elfelejtetted a jelszavadat?

Create Account