Kedden kezdődött az Állampolgári Részvétel Hete Veszprémben is. A kissé szeles idő ellenére számos programmal várták az Echo Civil Központ munkatársai a veszprémieket az iroda épülete a Budapest út 8 előtti sátorban. Az első nap az „Élhető Városról” szólt, ahol a résztvevők egy kihelyezett térképen pontozhatták lakóhelyüket rendezvényen lehetőségük volt a felmérni tudásukat a régi Veszprémről játékos kvíz keretében, melyet az iroda Műemléki Topográfia Munkacsoportja állított össze, de nagy volt az érdeklődés a „palack postára” is mely lehetőséget adott, bárki megfogalmazza a Városi, lakóhelyi problémáit, de szép számmal akadtak elégedett vélemények is Veszprémről.

 

 

 

A programsorozat folytatásaként az elkövetkező napokban olyan témákról esik szó, amelyek az emberekről és közösségeikről szólnak, így az „Európai városról”, a „Zöld városról” és zárásként a „Fiatalok városról”. v állampolgárok nélkül nincs polgári társadalom, nincs civil szektor és nincs fejlődés sem.

 

Tags:

Copyright © 2011-2019 Állampolgári Részvétel Hete. Minden jog fenntartva. Tervezte és fejlesztette: Civil Kollégium Alapítvány.

Lépj be a már meglévő Facebook regisztrációdon keresztül

vagy    

Elfelejtetted a jelszavadat?

Create Account