Már elérhető az ÁRH 2017 Közbizalom felmérésének letölthető kérdőíve

Az előző évekhez képest kisebb változtatásokat eszközöltünk a kérdőíven, amelyek elsősorban technikai jellegűek, az éves változások jobb elemzését és az összehasonlíthatóságot segítik. A kérdőív a napokban online kitölthető formában is megjelenik.

Közös akciók a Hét során

„Civil Szív”

Minden szervezkedőnek küldtünk röpianyagokat az események megvalósításához. A civil szív a közelmúltban itthon és nemzetközi szinten is szimbólumává vált a magyar civilek összefogásának.

Arra kérünk benneteket, hogy az programok alatt, vagy azok végeztével mutassátok fel a civil szív matricákat, vagy egy „Civil vagyok” feliratot és készítsetek egy képet a résztvevőkről.

A képeket küldjétek el az [email protected] címre, vagy posztoljátok a  #reszvetelhete felirattal.

Akik ennél többet is tudnak/akarnak, azok egy élő szívet is formálhatnak a megjelentekkel.

Itt le is tölthetitek a grafikákat!

Küldj emailt az országgyűlési képviselőknek! – civil törvény

Arra biztatunk mindenkit (főleg azokat, akik a kérdőívezésben is részt vesznek), hogy nyomtassatok ki minél többet a civil törvénnyel kapcsolatos levelünkből és írassátok alá az eseményeken/kérdőívezésben résztvevőkkel. Az aláírt leveleket beszkennelve, vagy postai úton juttassátok el az országgyűlési képviselőknek.

 

 

 

Tags:

Copyright © 2011-2019 Állampolgári Részvétel Hete. Minden jog fenntartva. Tervezte és fejlesztette: Civil Kollégium Alapítvány.

Lépj be a már meglévő Facebook regisztrációdon keresztül

vagy    

Elfelejtetted a jelszavadat?

Create Account