“Milyen civil közösségek működnek a József-Attila lakótelepen? Milyen esélyei lehetnek annak, hogy a civilek álma, a helyi közösségi tervezés megvalósulhat egy aktuális tervpályázat esetén és mit gondolnak az ott lakók, mikor/mitől lesz majd ott még jobb élni? És SWIMATHON 2017 adománygyűjtő kampány az Aranykapu közösségi karácsonyi vásárért.

Újra megszólalt a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány (FKA) “Rádió Ráday” lokális hangulatú közösségi netrádiója, ezúttal a József Attila-lakótelepi Csigapartkból. A kitelepülés apropója az Anyahajó Anyaközpont által szervezett és koordinált szabadtéri civil találkozó volt május 22-én hétfőn délután 5 -től 7-ig, amelyre az Állampolgári Részvétel Hete alkalmából került sor. A műsor a Tilos Rádió támogatásával valósulhatott meg, műsorvezetői voltak: Barna Era (FKA kurátor és projektigazgató) és Dávid Ferenc ferencvárosi lakos, önkéntes.”

Tags:

Copyright © 2011-2019 Állampolgári Részvétel Hete. Minden jog fenntartva. Tervezte és fejlesztette: Civil Kollégium Alapítvány.

Lépj be a már meglévő Facebook regisztrációdon keresztül

vagy    

Elfelejtetted a jelszavadat?

Create Account