Térkép betöltése...

Időpont
Date(s) - 2018. március 20.
16:00 - 17:30

Helyszín
Közgazdasági Politechnikum Alternatív Gimnázium

Kategóriák

Szervező
Történelemtanárok Egylete

A szervező elérhetősége, kapcsolata
[email protected]


Megméretett és könnyűnek találtatott” – górcső alatt a kötelezőnek szánt középiskolai történelematlasz. Megfelelően segíti a tanulást és a tanítást? Alkalmas az érettségire való felkészülésre? Lehet, hogy a 2018/19. tanévtől kizárólag egy szakmailag kifogásolható atlasz lesz használható a történelem érettségin? A beszélgetés során többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ.
A program első részében összefoglaljuk a TTE tankönyvelemző műhelyének eddigi munkáját, és bemutatjuk miben változott a 2017-ben megjelent OFI középiskolai történelmi atlasz korábbi kiadásaihoz képest. Az elemzés kapcsán a tankönyvválasztás fontosságára is felhívjuk a figyelmet. Ezt követően beszélgetünk a szakmai civilszervezetek elemzéseinek, érdekképviseletének szerepéről, a civil összefogás eredményéről, elért és lehetséges sikeréről. Rendezvényünkre minden diákot, tanárt, szülőt, érdeklődőt szeretettel várunk.
Az elemzés itt olvasható: http://tte.hu/valtozasok-az-ofi-2017-ben-megjelent-kozepiskolai-tortenelmi-atlaszaban-a-2016-ban-kiadott-valtozathoz-kepest/

(c) Copyright 2005 CREASENSE

Copyright © 2011-2019 Állampolgári Részvétel Hete. Minden jog fenntartva. Tervezte és fejlesztette: Civil Kollégium Alapítvány.

Lépj be a már meglévő Facebook regisztrációdon keresztül

vagy    

Elfelejtetted a jelszavadat?

Create Account