Sajtóanyagok 2015:

reszvetelhete_sajto_altalanos

reszvetelhete_tuzelokampany

Kíváncsi  vagy arra, hány eseményt szerveznek az állampolgárok az ország számos pontján? – Tekintsd meg áttekintő térképünket! »

Az elmúlt években az ÁRH, így az demokratikus részvétel ügye, egyre több médiavisszhangot kapott különböző orgánumokban. Mint akcióhét, célunk, hogy az egyes programokon keresztül minél többen ismerjék meg az állampolgári részvétel értékeit, lehetőségeit és kihívásait.

Ma ugyan már egyre többet beszélünk róla, még többet a hiányáról, mégis keveset törődünk a hátterével, formáival, jelenleg is létező sokszínűségével. Erre szeretnénk egy kicsit mi állampolgárok rágyúrni némi aktivitással. Nem kérünk többet Tőletek sem kedves sajtómunkásak, mint legyünk együtt kíváncsi állampolgárok:  ismerjük meg közösen, mi fán terem az állampolgári részvétel – miért fontos hogy műveljük, cselekedjünk, szervezkedjünk.

Hogyan működjünk együtt?

Az archívumban számos szép és érdekes esemény leírását megtalálod. A civil szféra bájos művészete és harcossága egyaránt tetten érhető!

Keress rá az eseményekre a főoldalon – lehet hogy a Te településeden is lesz ÁRH esemény? Ne maradj le róla!>>

Ismerd meg tavalyi kutatási eredményeinket! >>

Vesd össze a többi 5 év felmérés eredményével (oldal alján)! >>

Iratkozz fel hírcsatornáinkra rss-ben!>>

Keress bennünket emailben, telefonon – szívesen adunk interjút>>

 

Aktívabb részvételre gondoltál?

Cikksorozatot írnál? Segítünk a témák megtalálásában! Szerkesztőségi beszélgetést szerveznél? Hívj szakértőt a beszélgetésre!

 

Hívd fel az olvasók figyelmét oldalunkra, kutatásunkra!

és végül, töltsd ki te is kérdőívünket: >>

 

Copyright © 2011-2018 Állampolgári Részvétel Hete. Minden jog fenntartva. Tervezte és fejlesztette: Civil Kollégium Alapítvány.

Lépj be a már meglévő Facebook regisztrációdon keresztül

vagy    

Elfelejtetted a jelszavadat?

Create Account