Készíts bármilyen digitális tartalmat a fiatalok európai mobilitásáról és szállj ringbe a 6 nyeremény egyikéért! Küldj jellemző képet, videót, audió felvételt és máris versenyben vagy a Deep Linking Youth minipályázatán.

Határidő – Február 28.

“Az Erasmus+ európai uniós program támogatásában valósul meg a 2016. februárban indult újabb nemzetközi projektünk, melynek célja az európai fiatalok állampolgári aktivitásának növelése hatékony digitális környezet kialakításával.  A projekt hat európai országból érkező partnerek (Belgium, Izland, Horvátország, Bulgária, Anglia és Magyarország) együttműködésével valósul meg. Első szakaszában a jelenlegi digitális médiumokat feltérképező kutatást végeztünk, mellyel párhuzamosan elkezdődött annak a digitális platformnak a kialakítása, mely a fiatalok európai állampolgári aktivitását segíti. Ennek továbbfejlesztésére két tábort szerveztünk, Kunbábonyban, illetve Horvátországban, majd elkezdtük gyűjteni a kreatív digitális anyagokat, melynek része a mostani mini-pályázatunk is.”

Szórólap letöltése itt!

A program önálló oldalai: http://deeplinkingyouth.eu/activities/digital-competition/

DLY minipályázat!

Vegyél részt digitális pályázatunkon! Oszd meg külföldi tanulással, munkával vagy önkéntességgel kapcsolatos ötleteidet és nyerj egy utat Brüsszelbe! Küldj be videót, infografikát, képet vagy más digitális tartalmat az európai ifjúsági mobilitással kapcsolatos témában.

Tudj meg többet a programról és a pályázatról!

A részvételhez csak készíts egy digitális tartalmat (pl. videó, infografika stb.) ami kapcsolódik az ifjúsági mobilitáshoz és az Erasmus+ programhoz és küldd el nekünk! A legjobb 6 beküldőnek 2017 végén lehetősége nyílik bemutatni az uniós fiatalok mobilitásával kapcsolatos ötletét brüsszeli döntéshozók előtt. A digitális tartalmakat angol, horvát vagy magyar nyelven lehet benyújtani.

print_hu_001-1print_hu_001-2

További DLY hírek a CKA oldalain:

Tags:
0 Comments

Leave a reply

or

Log in with your credentials

or    

Bejelentkezés Facebook nélkül:

Forgot your details?