Van egy ügyed? Tedd láthatóvá!

Emlékszel erre a videóra, amelyet számos online médium, sőt az RTL Klub is “lehozott” annak idején, és amelynek sikere hozzájárulhatott ahhoz, hogy nem sokkal később jelentősen megemeljék az otthonápolók fizetségét?

Eláruljuk neked, hogy előző nap még “sehogy sem állt” a forgatás és többször változott a koncepció. Ez azonban nem látszik a végeredményen. Az operatőr egy szál kamerával egyetlen nap alatt vette fel az anyagokat, amelyekből megható kisfilmet szerkesztett a megrendelő szervezetek kérései alapján. Te is képes vagy hasonlót alkotni, és ennél szerényebb eszközökkel, hírességek nélkül is hatásos videót készíthetsz. Megtanítjuk hogyan!

Ma már nem létezik hatékony társadalmi kampány a közösségi média használata nélkül, a Facebookon, az Instán, a Youtube-on és társaikon pedig igazán ütős tartalmakra, leginkább hatásos videókra van szükség – az internetes újságok is szívesen lehozzák ezeket.

A legtöbbünknek még az is kihívást jelent, hogy a gyerek szülinapi videóján éles legyen a kép és a torta is benne legyen a kompozícióban, hogyan készíthetnénk az ügyeinket izgalmasan bemutató és megosztásra alkalmas felvételeket?

A jó hír az, hogy a videózás alapjai és a kampányoláshoz szükséges kommunikációs trükkök fókuszált képzés keretében bárki számára elsajátíthatóak. Most erre adunk neked lehetőséget az Országos Találkozó Médiaképzésén.

A fenti videó alkotói – Kovács András operatőr és Kertész Anna kommunikációs szakember, újságíró – lépésről lépésre megmutatják neked, hogy hogyan állíts elő ütős tartalmakat, amelyek alkalmasak arra, hogy aztán Varga Tamás szociális média szakértő segítségével felszántsák az internetet. Mindehhez az időd, elhivatottságod és figyelmed mellett csupán egy okostelefonra és egy laptopra van szükséged (ha esetleg nem rendelkezel ezekkel az eszközökkel, akkor kérjük, hogy jelezd nekünk, és segítsünk).

A képzés az OT-val párhuzamosan zajlik, a napirend és az egyes közös programok figyelembe vételével. A tanfolyam résztvevői azonban vállalják, hogy a szabad óráik egy részét is a médiacsoport foglalkozásain töltik, és már csütörtök délelőtt részt vesznek az órákon.

Mindezek miatt némi elhivatottságot követel a részvétel, ezért az alábbi módon pályázhatsz a képzésre.

Kérjük, írj egy 2-3 ezer karaketeres szöveget arról, hogy ki vagy, milyen közösséghez tartozol, milyen ügyet képviselsz, hogyan látod magad, a szereped a csoportban. Miért jelentkezel a képzésre, mit vársz tőle. A fogalmazási készséget, helyesírást nem értékeljük a pályázatban, az elhivatottságnak azonban “át kell jönnie”, az egyetlen szűrő az, hogy valóban fontosnak tartsd a képzést, és ezért hajlandó legyél áldozatokat hozni, biztosan számíthassunk rád. Javasoljuk, hogy a csoportoddal közösen döntsetek arról, hogy ki jelentkezik a képzésre, mert egy csoportból csak egy embert tudunk befogadni.

A képzés költsége 80 ezer forint (amely a tábor egyéb költségeit nem tartalmazza). A pályázatodban kérjük, tüntesd fel, hogy ebből mekkora részt tudsz vállalni (0 forinttól 80 ezer forintig). Az elbíráláskor nem szempont, hogy mekkora támogatást kérsz.

Jelentkezési határidő (amely a telítettség függvényében változhat): 2019. június 10. A jelentkezés előfeltétele, hogy regisztrálj az Országos Találkozóra. Ezt az alábbi linken teheted meg:

A motivációs leveleket a [email protected] címre várjuk.

A csoport maximum létszáma 12 fő.


Jelentkezési lap →

0 Comments

Leave a reply

or

Log in with your credentials

or    

Bejelentkezés Facebook nélkül:

Forgot your details?