Egy tábor sikerességének kulcsa lakóinak jó közérzete. Éppen ezért kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a szakmai programok mellett lehetőséged nyíljon kikapcsolódni – persze amolyan sajátos civil módon. Hiszen tudjuk, egy civil 24 órában civil.

A tábor minden napján, ebéd után 14:00-16:00-ig kötetlen szabadidős programok segítik a feltöltődést, közben pedig összekötjük a kellemest a hasznossal: az infóáradáson kívül teret adunk a kreativitásnak, a sportnak, a játéknak és a pihenésnek is.

A Wellness helyszínek többsége a kétórás wellness sávon túl, a szünetekben és esténként is nyitva tart. A leghosszabban a Gyereksarok, amelynek önkéntesei a szakmai programok idején is vállalják a gyerekek foglalkoztatását!


A Civil Wellness keretében az alábbi helyszínek és témák lesznek elérhetőek:


Gyereksarok: Nem tudom hova tenni a gyereket az OT ideje alatt. Vihetem magammal? Hát persze! A szervezett programok alatt felügyeletet biztosítunk nekik a Gyereksarokban, ahol játékokkal, mesékkel foglaljuk le őket, míg a felnőttek az előadásokon, workshopokban vesznek részt. Kérjük, hogy mielőbb jelezzétek, hogy hány, milyen korú gyereket hoznátok magatokkal.

Sport, szabadidő: Tollas, röpi, ping-pong, társas, kártya, sakk? Kölcsönözd ki a sporteszközöket, vagy ülj be a társasasztalhoz.

Tematikus sátrak, helyszínek: Látogassatok el a Szivárvány-, a Roma- és a Zöld sátorba, és beszélgessetek a mozgalmak helyzetéről.

Kreatív sarok és shop: Menő a molinó, pazar a póló, csúcs a kitűző, és amúgy vágod a stencilt? A Kreatív sarokban tanuljunk egymástól! Ha van olyan kreatív technikád, amit szívesen megmutatnál a többieknek, hozd el! A csoportok már elkészült cuccait akár meg is vásárolhatod.

Szakértői bázis: Van, amiben nagyon sok a tapasztalatod a közössségszervezés kapcsán, és ezt megosztanád mással is? Adnál tanácsot, tartanál előadást, lenne egyéb felajánlásod a többi csoport felé? Vagy éppen új ötletek, módszerek, technikák után kutatnál, amelyek segíthetnek a csoportod előrelépésében? Esetleg csak szeretnél utánanézni, milyen új kezdeményezések, irányok vannak manapság? Ülj be a Szakértői bázis olvasósarkába, böngéssz a felajánlások közül, vagy akát tégy te is felajánlást az üzenőfalon!

Szabadtéri kiállítás: A résztvevő csoportok által összeállított, saját bemutatkozó anyaguk kiállítása.

A programok jó idő esetén napfényben, rossz idő esetén esőben lesznek megtartva, az egyéb változások jogát is fenntartjuk! – önkéntes szervezők : )


Jelentkezési lap →

0 Comments

Leave a reply

or

Log in with your credentials

or    

Bejelentkezés Facebook nélkül:

Forgot your details?