Loading Map....

Időpont
Date(s) - 05/09/2014
15:00 - 19:00

Helyszín
Civil Kollégium

Kategóriák Nincs Kategóriák


Kedves Szervezkedők!

24.-ik találkozónkat akár évkezdő műhelynek is felfoghatjuk, így elsődleges célunk hogy felvegyük a fonalat magunkkal és egymással :-)

A találkozón vendégünk lesz David Beckwith, amerikai programunk egyik vezető szakembere az Egyesült Államokból (előzetesen is ajánljuk figyelmetekbe a következő írását: http://comm-org.wisc.edu/papers97/beckwith.htm)

Dave segíti majd a rendelkezésre álló idő menedzselését és tolmácsolást is szervezünk, de a ti kérdéseitekből, érdeklődésetekből fogunk építkezni, ezért arra kérünk benneteket, hogy hozzátok el aktuális ügyeiteket, témákat, amikről szeretnétek beszélni.

A programot 15-19 óráig szervezzük

GYERTEK, JÓ LESZ!

Itt REGISZTRÁLJ

HEF mindenki találkozó - 2014 október

A találkozót a NCTA-2013-4186-M2. sz. pályázat keretén belül, a Norvég Civil Támogatási Alap támogatja. A részvétel, a szállás és étkezés térítésmentes. A résztvevőket útiköltség térítés illeti meg tömegközlekedés, ill. saját gépkocsi használat esetén.

(ha különbözik a névtől)
Ilyen formátumban add meg, különben hibát jelez majd: 1980/01/01
Ha van állandó lakcímed, mindenképpen kérjük megadni!
Ahol elérhető vagy
nincs, 8 osztály, középiskola, főiskola stb.
Ez a felnőttképzési törvény szerint kell
A jelentkezőt delegáló szervezet adatai
Érkezés, szállás, étkezés

A tömegközlekedéssel érkezőket Kunszentmiklós-Tas állomásról gépkocsival szállítjuk a képzési helyszínre Kunbábonyba. Kérjük, add meg pontosan az érkezésed időpontját. Ha a jelentkezéskor még nem tudod pontosan, akkor jelezd e-maiben legkésőbb a képzés előtt 5 nappal, a [email protected] címen.

Ezt minél pontosabban add meg, hogy biztosan fel tudjunk venni!
Szállást kérek az alábbi képzési napokra: (képzés előtt legalább 5 nappal e-maiben is megadható: [email protected])
Étkezést kérek: (a képzés megkezdése előtt legalább 5 nappal, e-mailben is megadható: [email protected])

Amennyiben érkezéssel, szállással és étkezéssel kapcsolatos igényeidet nem jelzed legalább 5 nappal a képzés előtt, a fenti szolgáltatások biztosítására nem tudunk garanciát vállalni.

A Civil Kollégium Alapítvány a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat az 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint bizalmasan kezeli. Az adatokat kizárólag a projekttel összefüggő, a pályázatkezelő által előírt adatszolgáltatási kötelezettségei körében használja fel. A jelenléti ív kitöltésével a résztvevő hozzájárul személyes adatainak kezeléséhez.

0 Comments

Leave a reply

or

Log in with your credentials

or    

Bejelentkezés Facebook nélkül:

Forgot your details?