Térkép betöltése...

Időpont
Date(s) - 25/07/2017 - 28/07/2017
00:00

Helyszín
Civil Kollégium - Kunbábonyi Képzési Központ

Kategóriák


Kedves Közösségszervezők!

Egy éves programunk a végéhez közeledik, melynek tanulságait és további lehetőségeit egy összegző-tervező nap alkalmával szeretnénk veletek átgondolni és megbeszélni.

A záróesemény időpontja: 2017. július 25.

A nyári egyetem időpontja: Július 26-27-28.

Az alkalom lehetőséget ad majd arra, hogy hosszabb idő után ismét képbe hozzuk egymást, hogy a közösségszervező programok merre haladnak, milyen tapasztalatokat szereztetek, milyen nehézségekkel szembesültetek és milyen eredményeket sikerült elérni.

Jelentkezés az eseményre a lap legalján!

Ezen az napon osztjuk meg egymással az egy év alatt szerzett tapasztalatainkat, eredményeinket és terveinket. A felkészüléshez hamarosan segédletet is küldünk, mert azt szeretnénk elérni, hogy az eredményeitekről szóló bemutató, továbbá a 2016-17-es “Szervezz és szerveződj” kiadványunk és a program hivatalos záróbeszámolója egymásra épüljön és ne kelljen mindenkinek háromféle anyagon dolgozni a nyári-őszi időszakban.
A nyári egyetem 2017:
Sokakkal beszélgettünk már arról, hogy nagyon jó lenne közösségszervező nyári egyetemet is szervezni. Mindent elkövettünk, hogy erre forrást találjunk és végül a National Democratic Institute támogatásával és partnereivel sikerült egy olyan pályázatot és nyári programot összehozni, ami elsősorban közösségi munkásoknak, vagyis nektek szól majd.
A nyári egyetemet rögtön a záróesemény utánra szerveztünk, gyakorlatilag azt folytatva kerül megrendezésre:
Július 26 és 28 között. Részletek és program: Nyári Egyetem_2017_felhívás
Záróesemény
(ha különbözik a névtől)
Ha van állandó lakcímed, mindenképpen kérjük megadni!
Ahol elérhető vagy
Érkezés, szállás, étkezés

A tömegközlekedéssel érkezőket Kunszentmiklós-Tas állomásról gépkocsival szállítjuk a helyszínre Kunbábonyba. Kérjük, add meg pontosan az érkezésed időpontját. Ha a jelentkezéskor még nem tudod pontosan, akkor jelezd e-maiben legkésőbb a képzés előtt 5 nappal, a [email protected] címen.

Ezt minél pontosabban add meg, hogy biztosan fel tudjunk venni! Köszönjük!
Szállást kérek az alábbi napokra: (képzés előtt legalább 5 nappal e-maiben is megadható: [email protected])
Étkezést kérek a következő alkalmakkal(a képzés megkezdése előtt legalább 5 nappal, e-mailben is megadható: [email protected]):

Amennyiben érkezéssel, szállással és étkezéssel kapcsolatos igényeidet nem jelzed legalább 5 nappal a találkozó előtt, a fenti szolgáltatások biztosítására nem tudunk garanciát vállalni. Ha kérdésed lenne, jelezd a következő emailcímen vagy telefonszámon: [email protected]; 36 1 201 57 28.

A jelentkezési lap beküldése az aláírásommal egyezik meg!

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2017. JÚLIUS 17. HÉTFŐ

0 Comments

Leave a reply

or

Log in with your credentials

or    

Bejelentkezés Facebook nélkül:

Forgot your details?