Térkép nem érhető el

Időpont
Date(s) - 27/06/2019 - 29/06/2019
11:30 - 15:00

Kategóriák


Kedves Közösségi vezető képzés programunkban résztvevők!

Meghirdetjük Közösségi vezető képzésünket, amelyre várunk szeretettel!

Jelentkezni 2019. június 14. 12.00 óráig az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehet.

A képzés helyszíne: Debrecen

A képzés óraszáma: 24 óra

A képzés célja: a résztvevők felkészítése informális közösségi vezető szerepre, amelyben a helyi közösség aktív tagjaiként képesek irányítani a helyi közösség szerveződését, cselekvését.

A program célcsoportja: azok személyek, akik hajlandóak hosszabb távon felelősséget vállalni közösségükért, segíteni a helyi lakosság összefogását, cselekvését, hozzájárulni demokratikus szervezetek, szerveződések építéséhez.

A képzési programba való bekapcsolódás feltétele:

  • Betöltött 16. életév
  • minimum 8 általános iskolai végzettség

A képzés témái:

  • A közösségszervezés alapjai
  • Demokratikus szervezetépítés és kampánystratégia
  • Fenntarthatóság és a közösségszervezés alkalmazása a saját szervezetre

 

Jelentkezés AKE Közösségi vezető képzés című programra

Alulírott képzésre jelentkező büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy rendelkezem a képzés megkezdéséhez szükséges minimum 8 általános iskolai végzettséggel.

(ha különbözik a névtől)
Ilyen formátumban add meg, különben hibát jelez majd: 1980/01/01
Az iskolai végzettséget igazoló bizonyítványt, vagy annak másolatát kérjük a képzésre magukkal hozni, vagy e-mailben elküldeni. Választás a legördülő menüből.
Ha van állandó lakcím, mindenképpen kérjük megadni! (irányítószám, város, cím)
Választás a legördülő menüből.
A felnőttképzési törvény értelmében kötelező
Nem magyar állampolgár esetén: a Magyarországon való tartózkodás jogcíme, személyi azonosító okmány megnevezése és száma.
Ahogyan azt bizonyára hallottátok, 2018. május 25-től érvénybe lépett Magyarországon is az Európai Unió egységes adatvédelmi szabályozása, a GDPR (General Data Protection Regulation). Az adataitokat eddig is a lehető legnagyobb körültekintéssel kezeltük, de most az új rendelet követelményeinek is igyekszünk megfelelni. Ezért tájékoztatunk, hogy a CKA a felnőttképzésben résztvevők személyes adatait a felnőttképzési jogviszony létrehozása, megszüntetése, illetve a szerződésből eredő kötelezettségek teljesítése és jogok gyakorlása céljából kezeli. Adataidat a szerződés megszűnését követően a felnőttképzési-, számviteli-, és egyéb jogszabályokban meghatározottak szerint tároljuk, de természetesen töröljük azokat, amennyiben visszavonod a hozzájárulásodat. Adataitokat továbbra sem adjuk ki harmadik félnek, és ugyanúgy vigyázunk rájuk, mint Ti is teszitek.
Amennyiben szeretnél információt kapni a CKA képzéseiről, eseményeiről, pályázatairól, kérjük, jelezd!

A fenti jelentkezési lap elküldésével a kitöltött adatokért az aláírással egyenértékű felelősséget vállalsz, ezért kérjük győződj meg az elküldés előtt az adatok pontosságáról.

Jelentkezési határidő: 2019. június 14. 12.00 óra

 

0 Comments

Leave a reply

or

Log in with your credentials

or    

Bejelentkezés Facebook nélkül:

Forgot your details?