Térkép betöltése...

Időpont
Date(s) - 19/06/2019 - 20/06/2019
11:00 - 14:00

Helyszín
Civil Kollégium - Kunbábonyi Képzési Központ

Kategóriák


Kedves Közösségszervezés programban résztvevőink!

Újra találkozóra készülünk Veletek. Célunk a tapasztalatok, kérdések megosztása, ügyek átbeszélése, egymás felzárkóztatása és segítése, illetve közös tanulás.

A mostani negyedéves találkozónkra várjuk mindkét országos közösségszervező programunk közösségszervezőit, amely ráépül az idei Országos Találkozóra.

A Negyedéves találkozó időpontja: 2019. június 19. (11 óra) – 2019. június 20. (14 óra)

Regisztrációs határidő: június 14. 12 óra

Figyelem! A  jelentkezés csak a programban részt vevő közösségszervezők számára nyitott!

Jelentkezési lap

Közösségszervezés negyedéves találkozó

Ha van állandó lakcímed, mindenképpen kérjük megadni!
Ahol elérhető vagy
Szállás, étkezés, érkezés
Az idei Országos Találkozó ráépül a Negyedéves találkozóra (június 19-20), amely azonban csak a programban részt vevő közösségszervezők számára nyitott. Az Országos Találkozóra és a Negyedéves találkozóra is külön-külön kell jelentkezni.
A Negyedéves találkozóra kérhetsz házban szállást, de ez nem jelenti automatikusan azt, hogy az Országos Találkozón is a házban kapsz szállást. Dönthetsz úgy is, hogy a Negyedéves találkozó idejére is sátorban kérsz szállást, ha az Országos Találkozón eleve sátorozol. Válaszd ki milyen szállást kérsz!

Amennyiben szállással és étkezéssel kapcsolatos igényeidet nem jelzed legalább 5 nappal a képzés előtt, a fenti szolgáltatások biztosítására nem tudunk garanciát vállalni!!!

Jelentkezési határidő: legkésőbb június 14. 12.00 óra

A fenti jelentkezési lap elküldésével a kitöltött adatokért az aláírással egyenértékű felelősséget vállalsz, ezért kérjük győződj meg az adatok pontosságáról.

 

 

0 Comments

Leave a reply

or

Log in with your credentials

or    

Bejelentkezés Facebook nélkül:

Forgot your details?