Loading Map....

Időpont
Date(s) - 16/03/2020 - 18/03/2020
09:00 - 18:00

Helyszín
Civil Kollégium - Kunbábonyi Képzési Központ

Kategóriák


Lépj egy szintet!

Legyél részese a közösségszervezés terjesztésének és Magyarország megértésének!

Időpont: 2020. március 16-18.

Helyszín: Civil Kollégium – Kunbábonyi Képzési Központ

 

A Civil Kollégium Alapítvány belső képzéseket hirdet a velünk dolgozó közösségszervezőknek, aktivistáknak. Szeretettel várunk téged, ha szeretnél közösen tanulni velünk mélyebben a közösségszervezésről, használni a meglévő tapasztalataidat és és felkészülni arra, hogy tovább add ezt a tudást másoknak.

A műhelysorozat a Civil Kollégium Alapítvány, az Esély Labor Egyesület és a Lépjünk, hogy léphessenek Közhasznú Egyesület együttműködésében valósul meg.

A műhely három napján három szinten tárgyaljuk a közösségszervezés eszköztárát.

  1. Alapfogalmak: közösségszervezés, érdekérvényesítés, hatalom, kapcsolatépítés,partnerség, önérdek, toborzás, ezekkel kapcsolatos jó gyakorlatok.
  2. Ügyválasztás, kampánytervezés, szervezetek belső működése, közösségi vezetők fejlesztése, szerepek, szervező és vezetők viszonya.
  3. Hatalomelemzés, stratégiaépítés, a hatalom három arca, belső és külső stratégiák, együttműködések, koalícióépítés, Meggyőzés eszközei, sikeres akciók.

A képzés lehetőséget ad arra, hogy a közösségszervezés, közösségi érdekérvényesítés területén elmélyítsd ismereteidet. Képzőként szervezeteinkkel közösen a jövőben lehetőséged lesz arra, hogy a most kidolgozott anyagokból képzőként akkreditált képzést tartsál.

Jelentkezni 2020. február 20. 12.00 óráig az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehet.

(A képzés nem nyilvános, csak az CKA által meghívott résztvevők számára nyitott)

Az esemény bentlakásos formában valósul meg a Civil Kollégium Alapítvány Kunbábonyi Képzési Központjában, (3 nap/2 éjszaka)

Érkezés: március 16. 9.00-10.00 óra között (a program 10.30 órakor kezdődik)

Távozás: március 18. 18.00 órától

 

A képzés óraszáma: 24 óra

A képzés célja: Közösségszervezés – képzők képzése

A képzési programba való bekapcsolódás feltétele:

  • betöltött 16. életév
  • minimum 8 általános iskolai végzettség

A képzésen való részvétel ingyenes!

A képzésen a résztvevőknek teljes ellátást biztosítunk!
A résztvevők az útiköltségét térítjük, nagyban segít, ha azok akik egy településről érkeznek többen egy autóval tudnak jönni.

Közösségszervezés - képzők képzése

JELENTKEZÉSI LAP

(ha különbözik a névtől)
Ha van állandó lakcímed, mindenképpen kérjük megadni!
Ahol elérhető vagy
Kattints a legördülő menühöz
Kattints a legördülő menühöz
A felnőttképzési törvény értelmében kötelező

A tömegközlekedéssel érkezőket Kunszentmiklós-Tas állomásról gépkocsival szállítjuk a képzési helyszínre Kunbábonyba. Kérjük, add meg pontosan az érkezésed időpontját. Ha a jelentkezéskor még nem tudod pontosan, akkor jelezd e-maiben legkésőbb a képzés előtt 3 munkanappal, a [email protected] címen.

Pontosan add meg a vonat érkezési időpontját, hogy biztosan fel tudjunk venni! Köszönjük!
Szállást kérek az alábbi napokra:
Étkezést kérek a következő alkalmakkal:
Ahogyan azt bizonyára hallottátok, 2018. május 25-től érvénybe lépett Magyarországon is az Európai Unió egységes adatvédelmi szabályozása, a GDPR (General Data Protection Regulation). Az adataitokat eddig is a lehető legnagyobb körültekintéssel kezeltük, de most az új rendelet követelményeinek is igyekszünk megfelelni. Ezért tájékoztatunk, hogy a CKA a jelentkezők személyes adatait a jogszabályokban meghatározottak szerint tárolja. Természetesen töröljük azokat, amennyiben visszavonod a hozzájárulásodat. Adataitokat továbbra sem adjuk ki harmadik félnek, és ugyanúgy vigyázunk rájuk, mint Ti is teszitek.
A GDPR szerint személyes adatnak számít képmás (álló- vagy mozgókép) készítés és felhasználás. Képmás vagy hangfelvétel elkészítéséhez és felhasználásához az érintett személy hozzájárulása szükséges. Kivétel az a helyzet, amikor tömegfelvételről és nyilvános közéleti szereplésről van szó. Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja.
Amennyiben szeretnél hírlevelet, információt kapni a CKA képzéseiről, eseményeiről, pályázatairól, kérjük, jelezd!

A jelentkezési határidő: 2020. február 20. (12 óra)

A fenti jelentkezési lap elküldésével ön a kitöltött adatokért az aláírással egyenértékű felelősséget vállal, ezért kérjük, győződjön meg az elküldés előtt az adatok pontosságáról.

 

 

 

0 Comments

Leave a reply

or

Log in with your credentials

or    

Bejelentkezés Facebook nélkül:

Forgot your details?