Loading Map....

Időpont
Date(s) - 22/07/2020 - 24/07/2020
12:00 - 14:00

Helyszín
Civil Kollégium - Kunbábonyi Képzési Központ

Kategóriák


Szerveződj! – Kunbábony 2020. 

Zöld új jövő?

2020. július 22. 12.00-től   július 24. 14.00 óráig

A vírushelyzet miatt a személyes részvétel korlátozott számban lehetséges. Az eseményt online is lehet követni a CKA felületén.

Figyeld a facebook oldalunkat, ott bővebb információkat találsz.

 

JELENTKEZÉSI LAP

Közösségszervezők Országos Találkozója 2020. - Eseménysorozat 3. alkalom

(ha különbözik a névtől)
Ha van állandó lakcímed, mindenképpen kérjük megadni!
Ahol elérhető vagy
Aki vonattal érkezik, annak meg tudjuk oldani a helyszínre szállítását, ha előre tudjuk a vonat pontos érkezését Kunszentmiklós-Tass állomásra. Kérlek, add meg a vonat pontos érkezését.
Szállást kérek az alábbi napokra:
Ha speciális étkezési igényed van, akkor kérjük, hogy hozzál magaddal, amit fogyaszthatsz. Hűtőszekrényben el tudod helyezni.
Ahogyan azt bizonyára hallottátok, 2018. május 25-től érvénybe lépett Magyarországon is az Európai Unió egységes adatvédelmi szabályozása, a GDPR (General Data Protection Regulation). Az adataitokat eddig is a lehető legnagyobb körültekintéssel kezeltük, de most az új rendelet követelményeinek is igyekszünk megfelelni. Ezért tájékoztatunk, hogy a CKA a jelentkezők személyes adatait a felnőttképzési-, számviteli-, és egyéb jogszabályokban meghatározottak szerint tárolja, de természetesen töröljük azokat, amennyiben visszavonod a hozzájárulásodat. Adataitokat továbbra sem adjuk ki harmadik félnek, és ugyanúgy vigyázunk rájuk, mint Ti is teszitek.
Amennyiben szeretnél információt kapni a CKA képzéseiről, eseményeiről, pályázatairól, kérjük, jelezd!

Amennyiben szállással és étkezéssel kapcsolatos igényeidet nem jelzed legalább 3 munkanappal a találkozó előtt, a fenti szolgáltatások biztosítására nem tudunk garanciát vállalni!

A fenti jelentkezési lap elküldésével a kitöltött adatokért az aláírással egyenértékű felelősséget vállalsz, ezért kérjük győződj meg az adatok pontosságáról.

0 Comments

Leave a reply

or

Log in with your credentials

or    

Bejelentkezés Facebook nélkül:

Forgot your details?