Loading Map....

Időpont
Date(s) - 21/06/2018 - 24/06/2018
00:00

Helyszín
Civil Kollégium - Kunbábonyi Képzési Központ

Kategóriák


Kedves Közösségszervezők!

Régi vágyunk válik most valóra, hogy meghívhatunk titeket az országos közösségszervező találkozónkra. Az összejövetelen alulról szerveződő közösségek és ilyen közösségek munkáját támogató szervezetek ismerkedhetnek meg egymással. Célunk, hogy erősítsük az egymás közötti mozgalmi kötelékeket.
A találkozó zárt körű, a résztvevőket meghívóban értesítjük a programról.

Figyelem! A regisztráció 17-én, vasárnap éjfélkor lezárult. Ezt követően önköltségen, ellátás nélkül lehet részt venni az eseményeken.

FIZESS, AMENNYIT TUDSZ! – közösségi finanszírozási rendszer

A részvételi díjat úgy határoztuk meg, hogy az semmiképp ne legyen akadálya a részvételnek. Próbáltunk játékos keretet adni neki, próbáljuk meg!

Válassz a szereplők közül, lakjuk be a tanyát!

 

TYÚK   Ezzel a legnagyobb összegű hozzájárulást jelölöd, hangsúlyt adsz neki, hogy fontos számodra ez az esemény. Nem csak részt veszel rajta, hanem támogatni is akarod.  Ez esetben, ha elküldöd a logódat és/vagy vállalod a neved, feltüntetünk támogatóink között.

4 nap teljes ellátással: 25.000.-

MACSKA    

Ezzel vállalod, hogy a rendezvény részvételedre eső költségeit állod. Tudjuk, hogy fontos neked az esemény, ezért erőfeszítést teszel és megteheted, hogy nem veszel igénybe kedvezményt.

4 nap teljes ellátással: 18.000.-

BÁRÁNY   Mindkettőnknek fontos, hogy ott legyél. Mi szívesen látunk, te pedig vállalod, hogy az étkezéseid költségét fedezed.

4 nap teljes ellátással: 12.000.-

 

KUTYA

 

Szeretnél ott lenni, ezért vállalsz némi segítséget is, de csak jelképes összeggel tudsz hozzájárulni a rendezvényhez. Részünkről mehet!

4 nap teljes ellátással: 5.000.-

TÜCSÖK    

Minden stimmel, szerinted is fontos a téma, szeretnél ott lenni, de most nem tudsz anyagilag hozzájárulni, de vállalod, hogy megosztod az itt hallottakat másokkal!

 

0 Comments

Leave a reply

or

Log in with your credentials

or    

Bejelentkezés Facebook nélkül:

Forgot your details?