Térkép betöltése...

Időpont
Date(s) - 20/06/2019 - 23/06/2019
14:00

Helyszín
Civil Kollégium - Kunbábonyi Képzési Központ

Kategóriák


Szervezd magad Kunbábonyba(n)!

Országos Nyári Találkozó 2019. június 20-23.

 

Szeretettel hívunk az idei Országos Nyári Találkozóra Kunbábonyba, ahol négy napon át ismerkedünk, tanulunk, tapasztalatokat cserélünk, szerveződünk közösségeinkért, ügyeinkért. Mindezt a világtól elzárt csodálatos tanyán tesszük, melynek központja az egykori kunbábonyi iskolaépület, amely az elmúlt 25 évben meghitt oktatási központtá és szálláshellyé, a közösségszervezők otthonává alakult át.

A  Civil Kollégium Alapítvány újra vendégül látja az ország minden részéből érkező aktivistákat, szervezőket, öntudatos állampolgárokat. A június 20-tól 23-ig tartó együttléten, közel 40 szervezet tagjai és vezetői cserélhetnek tapasztalatot és szerezhetnek új tudást.

Programok

A találkozó programjait – ahogy az azokon résztvevő szervezők – igen sokszínűre terveztük, mindenki megtalálja majd az alkatához, céljaihoz illő lehetőségeket. Alkalmat teremtünk majd az ismerkedésre, kapcsolatteremtésre éppúgy, mint az inspirálódásra, tanulásra, és még az önfeledt szórakozásra is.

Az egyes napokat témák mentén szervezzük:

Csütörtöki nap a résztvevő közösségek megismeréséről, sikereik megünnepléséről szól.

Pénteken az önkormányzati választás kerül középpontba, harcedzett szervezők segítenek abban, hogy hogyan használhatjuk fel a helyhatósági választásokat ügyeink előmozdítására.

Szombaton elemezzük az elmúlt év legnagyobb sikerét, az ápolási díj kampányt. Kiderül, milyen technikáknak, irányelveknek köszönhetően ért célt az ápolási díj emelésért küzdők kampánya.

Vasárnap az összekapcsolódásról, együttműködések tervezéséről, szövetségek megerősítéséről szól.

A találkozó ideje alatt a “kampányműhelyben” rendelkezésre álló eszközök segítségével ti is készíthettek magatoknak kitűzőket, nyomtathatok pólót vagy akár óriásmolinót.

Esténként szórakoztató programok, reggel jóga és tai-chi segít majd lazítani.

A gyerekeket a tábor teljes ideje alatt gyereksarok várja színes programokkal.

Médiakurzus

Idén különleges plusz képzésre is jelentkezhetsz: a találkozó ideje alatt négy napos intenzív médiakurzust tartunk, amelyen a videokészítés és sajtókommunikáció alapjaival ismerkedhetsz meg. A képzés teljes ára 80 ezer forint, amelyre pályázati úton igényelhető teljes vagy részleges támogatás.

A képzés 12 fővel indul, tapasztalt szakemberek tartják. A kurzusra azok jelentkezését várjuk, akik négy teljes napon át Kunbábonyban lesznek és akik a szabad óráikból is tudnak áldozni a képzésre – a program igen feszített lesz, de megéri a ráfordítást. Javasoljuk, hogy a csoportok közös döntés alapján delegáljanak embert a tanfolyamra, egy csoportból egy ember jelentkezését tudjuk elfogadni.

 Ellátás

A négynapos teljes ellátás (szállás, étkezés, programok) költsége 40.000 Ft. Mivel számunkra nagyon fontos, hogy a közösségszervezés iránt érdeklődők széles köre eljusson a találkozóra, ezért lehetőségeinkhez mérten lehetőséget biztosítunk teljes, illetve részleges támogatás igénylésére, amelyet a jelentkezési lapon tudsz bejelölni.

A jelentkezés határideje 2019. június 8., amely a telítettség függvényében változhat.

Tekintve, hogy a szobák és ágyak száma korlátozott, a szobákban való elhelyezésnél előnyben részesítjük azokat, akik esetében egészségügyi vagy egyéb okból indokolt az épületen belüli elhelyezés.

Azoknak, akik csak egy-két napra tudnak ellátogatni a találkozóra, napijegyet kínálunk 10 ezer forintért – így segíthetsz nekünk abban, hogy minél több szervezőnek biztosíthassunk támogatást. Természetesen a napijegyre is igényelhetsz támogatást.

A férőhelyek száma korlátozott.

Nagyon várjuk a jelentkezésedet, találkozzunk Kunbábonyban!

 

JELENTKEZÉSI LAP

Országos Nyári Találkozóra

(ha különbözik a névtől)
Ha van állandó lakcímed, mindenképpen kérjük megadni!
Ahol elérhető vagy
Ahol van közösségszervezője a csoportnak, szervezetnek.
Jelöld be, hogy melyik napokon veszel részt.
Aki vonattal érkezik, annak meg tudjuk oldani a helyszínre szállítását, ha előre tudjuk a vonat pontos érkezését Kunszentmiklós-Tass állomásra. Ellenkező esetben a helyi járatokat kell igénybe venni!
Mivel számunkra nagyon fontos, hogy a közösségszervezés iránt érdeklődők szélesebb köre eljusson a találkozóra, ezért, teljes, illetve részleges támogatás igényelhető. A négynapos ellátás (szállás, étkezés, programok) teljes költsége 40.000 Ft, a napi díj 10.000 forint. Köszönjük, hogy lehetőségeidhez mérten hozzájárulsz a költségekhez! A részvételi költséget a helyszínen kiállított számla alapján lehet helyben, illetve utalással rendezni. Korlátozott számban van lehetőségünk támogatást nyújtani, az elfogadásról e-mailben értesítünk. Kérlek, válaszd ki, hogy milyen összegű támogatást szeretnél igényelni.
Szállás, étkezés
Szállást kérek az alábbi napokra:
A napijegy,- illetve teljes ellátás összege sátras elhelyezésre lett kalkulálva. Tekintve, hogy a szobák és ágyak száma korlátozott, a szobákban való elhelyezésnél előnyben részesítjük azokat, akik esetében egészségügyi vagy egyéb okból indokolt az épületen belüli elhelyezés. Kérjük válaszd ki milyen szállásra tartasz igényt!
Ha speciális étkezési igényed van, akkor kérjük, hogy hozzál magaddal, amit fogyaszthatsz. Hűtőszekrényben el tudod helyezni.
Idén különleges plusz képzésre is jelentkezhetsz: a találkozó ideje alatt négy napos intenzív médiakurzust tartunk, amelyen a videokészítés és sajtókommunikáció alapjaival ismerkedhetsz meg. A képzés teljes ára 80 ezer forint, amelyre pályázati úton igényelhető teljes vagy részleges támogatás. A képzés 12 fővel indul, tapasztalt szakemberek tartják. A kurzusra azok jelentkezését várjuk, akik négy teljes napon át Kunbábonyban lesznek és akik a szabad óráikból is tudnak áldozni a képzésre - a program igen feszített lesz, de megéri a ráfordítást. Javasoljuk, hogy a csoportok közös döntés alapján delegáljanak embert a tanfolyamra, egy csoportból egy ember jelentkezését tudjuk elfogadni. Kérlek jelöld be, hogy részt kívánsz-e venni a képzésen, illetve részvétel esetén milyen összegű támogatást szeretnél megpályázni (a pályázati lehetőség részleteiről e-mailben értesítünk).
Ahogyan azt bizonyára hallottátok, 2018. május 25-től érvénybe lépett Magyarországon is az Európai Unió egységes adatvédelmi szabályozása, a GDPR (General Data Protection Regulation). Az adataitokat eddig is a lehető legnagyobb körültekintéssel kezeltük, de most az új rendelet követelményeinek is igyekszünk megfelelni. Ezért tájékoztatunk, hogy a CKA a jelentkezők személyes adatait a felnőttképzési-, számviteli-, és egyéb jogszabályokban meghatározottak szerint tárolja, de természetesen töröljük azokat, amennyiben visszavonod a hozzájárulásodat. Adataitokat továbbra sem adjuk ki harmadik félnek, és ugyanúgy vigyázunk rájuk, mint Ti is teszitek.
Amennyiben szeretnél információt kapni a CKA képzéseiről, eseményeiről, pályázatairól, kérjük, jelezd!

Amennyiben szállással és étkezéssel kapcsolatos igényeidet nem jelzed legalább 5 nappal a találkozó előtt, a fenti szolgáltatások biztosítására nem tudunk garanciát vállalni!!!

A fenti jelentkezési lap elküldésével a kitöltött adatokért az aláírással egyenértékű felelősséget vállalsz, ezért kérjük győződj meg az adatok pontosságáról.

1 Comment
  1. velagi 4 hónap ago

    Nem tudtam megadni a vonattal érkezésem időpontját, mert nem találtam az első napra a program kezdésének az időpontját, így még nem tudom, mikor kéne megérkeznem. Lehet, hogy még érdemes lenne a program kezdési óráját és befejező napon a befejezés óráját is megosztani a várható jelentkezőkkel.

    Köszönet a szervezésért.

    Üdv: Velenczei Ági

Leave a reply

or

Log in with your credentials

or    

Bejelentkezés Facebook nélkül:

Forgot your details?