Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 25/02/2020 - 02/04/2020
10:00 - 18:00

Helyszín
Budapest, Kesztyűgyár Közösségi Ház

Kategóriák


Lépj egy szintet!

Legyél részese a közösségszervezés terjesztésének és Magyarország megértésének!

A Civil Kollégium Alapítvány belső képzéseket hirdet a velünk dolgozó közösségszervezőknek, aktivistáknak. Szeretettel várunk téged, ha szeretnél közösen tanulni velünk mélyebben a közösségszervezésről, használni a meglévő tapasztalataidat, és felkészülni arra, hogy tovább add ezt a tudást másoknak.

A műhelysorozat a Civil Kollégium Alapítvány, az Esély Labor Egyesület és a Lépjünk, hogy léphessenek Közhasznú Egyesület együttműködésében valósul meg.

A Tények és Tévhitek című, három alkalmas műhelysorozat alkalmával Jász Krisztina szociológussal, az Esély Labor Egyesület tagjával rendszerszemléletű megközelítésben, a nők és gyermekek helyzetét hangsúlyosan vizsgálva beszélünk a mai magyar társadalom legégetőbb problémáiról. Elsődleges fókuszunk a szegénység, kirekesztődés és a kapcsolódó szociális ellátások világa.

Időpont:

Február 25. kedd 10.00 – 18.00

Március 9. hétfő 10.00 – 18.00

Április 2. csütörtök 10.00 – 18.00

Helyszín:

Budapest, Kesztyűgyár Közösségi Ház, Budapest, Mátyás tér 15, 1084

Jelentkezni 2020. február 20. 12.00 óráig az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehet.

(A képzés nem nyilvános, csak az CKA által meghívott résztvevők számára nyitott)

A képzés óraszáma: 24 óra

A képzés célja: A magyar társadalmat érintő legégetőbb problémák rendszerszintű megértése

A program célcsoportja: Közösségszervezők, közösségi vezetők, aktív társadalmi változásért tenni akaró állampolgárok

A képzési programba való bekapcsolódás feltétele:

  • betöltött 16. életév
  • minimum 8 általános iskolai végzettség

A képzés témái:

  • Február 25. – A szegénységben, kirekesztődésben érintett emberek szerepe a társadalom működésében. Milyen problémákat jelent a társadalom egésze szempontjából az egyre inkább erősödő “mi és ők” típusú attitűd.
  • Március 9. – Stratégiák a szegénység, társadalmi kirekesztődés kezelésére – és ezek kritikái. Fenntartható fejlődési célok és szegénység.
    Az Európai Unió szegénység-politikája.
  • Április 2. – Jó gyakorlatok a szegénység és társadalmi különbségek csökkentésére. Fenntartható szociális munka, külföldi kitekintés.

A képzésen való részvétel ingyenes!

A képzés idejére kávét, teát, sós süteményt biztosítunk.
Az ebédet ezúttal nem tudjuk fizetni, így kérjük vagy hozzatok magatokkal ebédet, illetve ebédszünetben van lehetőség kimenni ebédelni.

A vidéki résztvevők az útiköltségét térítjük, nagyban segít, ha azok, akik egy városból érkeznek egy autóval tudnak jönni.

Kérjük a regisztrációhoz add meg alábbi adataidat.

Ahogyan azt bizonyára hallottátok, 2018. május 25-től érvénybe lépett Magyarországon is az Európai Unió egységes adatvédelmi szabályozása, a GDPR (General Data Protection Regulation). Az adataitokat eddig is a lehető legnagyobb körültekintéssel kezeltük, de most az új rendelet követelményeinek is igyekszünk megfelelni. Ezért tájékoztatunk, hogy a személyes adataidat azért kezeljük, hogy a kapcsolatot veled fenntartsuk. Az adataidat legfeljebb 3 évig tároljuk, de természetesen töröljük azokat, amennyiben visszavonod a hozzájárulásodat. Adataitokat továbbra sem adjuk ki harmadik félnek, és ugyanúgy vigyázunk rájuk, mint Ti is teszitek. A GDPR szerint személyes adatnak számít képmás (álló- vagy mozgókép) készítés és felhasználás. Képmás vagy hangfelvétel elkészítéséhez és felhasználásához az érintett személy hozzájárulása szükséges. Kivétel az a helyzet, amikor tömegfelvételről és nyilvános közéleti szereplésről van szó. Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja.
Amennyiben szeretnél információt kapni a CKA képzéseiről, eseményeiről, pályázatairól, kérjük jelezd!
A fenti jelentkezési lap elküldésével ön a kitöltött adatokért az aláírással egyenértékű felelősséget vállal, ezért kérjük, győződjön meg az elküldés előtt az adatok pontosságáról. Jelentkezési határidő: 2020. február 20. 12.00 óra

0 Comments

Leave a reply

or

Log in with your credentials

or    

Bejelentkezés Facebook nélkül:

Forgot your details?